dimecres, 17 de desembre del 2008

Concert de Sant Esteve a Sant Hipòlit de Voltregà

Sant Hipòlit de Voltregà, te una gran tradició i cultura musical .

Recordo que que en la meva infantesa a Sant Hipòlit ( 0.97 Kilòmetres quadrats ) hi havia dues orquestres , La Principal i els Angelets i dues corals , La Violeta i La Veu de Voltregà .

Aquests últims , el Cor de La Veu de Voltregà segueixen en actiu i organitzen cada any el concert de Sant Esteve , en el que hi col-labora una bona colla de músics i cantaires del poble . Un concert amb una gran qualitat hi que segueix posant de manifest que la música és un element de unió i trobada de molta gent .

Encara que fa 34 anys que no visc al poble , tinc la sort que cada any em conviden a cantar dues cançons en aquest concert , cosa que per descomptat faig amb molt de gust .

Aquest any aprofitaré el concert per cantar la cançó Quatre Llunes de la Maria Dolors Laffitte per retre-li un petit homenatge arran de la seva mort el passat mes de Febrer .

La segona cançó , serà un popurri de tonades infantils de la meva infància , però que avui dia és segueixen cantant , amb un afegit , que serà una corranda que fa referencia a Sant Hipòlit de Voltregà .

El concert és el dia de Sant Esteve a les 6 de la tarda a l’Ateneu de Sant Hipòlit

( La foto és de Anna ) http://www.naciodigital.cat/blocdefotos/?seccio=noticies&autor=623

1 comentari:

M. Dolors Vinyoles ha dit...

Enhorabona per aquest blog tan bonic. M'ha agradat la fotografia de Sant Hipòlit, el que expliques del concert de Sant Esteve i tot plegat. Ara bé, trobo que la cançó de la monja era molt subversiva, eh? Déu n'hi do, quines coses passaven... L'article d'en Serrahima`podríem tornar-lo escriure ara, oi? Fins el dia 26!

M Dolors