dijous, 21 d’octubre del 2010

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA a VIC, Diumenge 24 d’octubre de 2010.
Ara és l’hora de fer els possibles per omplir la Plaça Major de Vic d’estelades i senyeres perquè aquest acte passi de ser una anècdota a una fita històrica.
Us encoratgem a convidar a tothom a participar-hi. El boca orella és fonamental per aconseguir el rècord mundial de participació en un lipdub. Tant se val que no sàpigues cantar o que siguis gran, petit, baix o alt. Tant se val mentre el teu cor i la teva ment desitgin la independència del nostre país.
La gravació de l’acte es farà a les 4h de la tarda, però a partir de les 3h punxa discos amenitzaran la jornada mentre l’organització rebi als participants i doni consignes per a la gravació del lipdub. L’esdeveniment culminarà amb un concert amb els grups i cantants dels Països Catalans TITOT , DAVID AMB L’ESCA DEL PECAT, AVEL.LINA, i JOAN USART. Per tota aquella gent que vulgui passar el dia a Vic, sapigueu que del migdia fins al vespre hi haurà servei de bar amb entrepans i begudes i venda de samarretes commemoratives del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA.
Us hi esperem a tots i a totes!