dijous, 16 de desembre del 2010

Concert de Sant Esteve

Aquest any, en el tradicional concert de Sant Esteve a l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà, cantaré un popurri, amb fragments de cançons que és varen fer molt populars als anys 60 i que ens varen venir de fora del nostre país, concretament de Grècia, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra i Estats Units.

La primera serà , Els minyons del Pireu, una cançó cantada en la versió original per la Melina Mercouri i que pertany a la pel-licula, Nunca es domingo , aquí la va gravar en català en Josep Guardiola.

La segona és, Piccolissima serenata coneguda per la versió d'en Renato Carosone i que també varen cantar en català, un grup valencià anomenat Patxinguer Z. Faré una estrofa en italià i un altra en català.

La tercera, un gran éxit del cantant Italià-Belga, Salvatore Adamo que he adaptat al català, Les mans a la teva cintura.

Seguiré amb El submarí groc , una versió que he fet del Yellow submarine de The Beatles,

I acabaré amb la cançó de Bill Haley , See You Later Alligator , aquí molt coneguda per la versió que varen fer en castellà Els Llopis : Hasta luego cocodrilo. La meva adaptació te per nom, Arreveure cocodril.