dimecres, 27 d’octubre del 2010

Fotos del Concert a la Plaça Major de Vic


Fotos del concert del dia 25 d'Octubre a la Plaça Major de Vic amb motiu de la gravació del LinDub per la Independència.
Les fotos són de les proves de só al migdia i del concert al vespre.
Vaig cantar les cançons :

La gallineta -- Lluís Llach
Els temps estan canviant -- Bob Dylan
Homenatge a Teresa -- Ovidi Montllor
L'allioli -- Joan Pau Giné
Gravetat -- Miyagui
Torna, torna, Serrallonga -- Esquirols
L'estaca -- Lluís Llach

divendres, 22 d’octubre del 2010

Reconeixement al mèrit esportiu





L'ajuntament de Manlleu em va atorgar un trofeu de reconeixement al mèrit esportiu per els meus 36 anys de entrenador de hoquei sobre patins a Manlleu.
Fotos : Joan Usart, El Ter, El9Nou

dijous, 21 d’octubre del 2010

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA a VIC, Diumenge 24 d’octubre de 2010.
Ara és l’hora de fer els possibles per omplir la Plaça Major de Vic d’estelades i senyeres perquè aquest acte passi de ser una anècdota a una fita històrica.
Us encoratgem a convidar a tothom a participar-hi. El boca orella és fonamental per aconseguir el rècord mundial de participació en un lipdub. Tant se val que no sàpigues cantar o que siguis gran, petit, baix o alt. Tant se val mentre el teu cor i la teva ment desitgin la independència del nostre país.
La gravació de l’acte es farà a les 4h de la tarda, però a partir de les 3h punxa discos amenitzaran la jornada mentre l’organització rebi als participants i doni consignes per a la gravació del lipdub. L’esdeveniment culminarà amb un concert amb els grups i cantants dels Països Catalans TITOT , DAVID AMB L’ESCA DEL PECAT, AVEL.LINA, i JOAN USART. Per tota aquella gent que vulgui passar el dia a Vic, sapigueu que del migdia fins al vespre hi haurà servei de bar amb entrepans i begudes i venda de samarretes commemoratives del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA.
Us hi esperem a tots i a totes!

divendres, 8 d’octubre del 2010

Mavis Staples and Jeff Tweedy

.

Magnìfica versió de la cançó "Wrote A Song For Everyone" de Creedence Clearwater Revival.