dimarts, 28 de setembre del 2010

Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler


Quan s'ajunten dos talents a dalt d'un escenari com el guitarrista Toti Soler i la cantant Sílvia Pérez Cruz, el resultat és un concert d'una bellesa i una sensibilitat extrema. Jo sóc un dels afortunats que varem poder gaudir el seu art, en una tarda inoblidable al Ateneu de Banyoles .

En la promoció del concert hi ha aquestes paraules que subscric totalment

Els veritables artistes són els qui fan del seu art la seva realitat. Que encara no faci un any que en Toti Soler i la Sílvia Pérez Cruz coincidissin en un escenari no és altre certesa que la realitat, que a vegades l’encerta, es deixa compartir. Podríem dir que ambdós fan música però seria més cert dir que ambdós són la Música. El llarg i fecund camí del Toti, corredor de fons inabastable, i la llum prodigiosa de la veu de la Sílvia Pérez Cruz, tota ella futur, ens donen una de les plenituds i concordances més meravelloses i sinceres. L’un a l’altra s’ofereixen la llibertat i el vol de tots els ritmes i a tots els qui els sentim, ens naixen ales. I potser per aquella màgica profecia dels poetes, en veure’ls i sentir-los repetim dins nostre el vers aprés i ara del tot comprès....”m’exalta el nou / m’enamora el vell”. Exaltats i enamorats romandrem per sempre després d’escoltar-los.


dimarts, 21 de setembre del 2010

Festa del Carrer





Festa del Veïnat de la Mare de Deu de La Gleva a Sant Hipòlit de Voltregà, com cada any he fet una cantada al barri on vaig néixer.

dilluns, 13 de setembre del 2010

Fotos del Concert de La Marxa dels Vigatans








Fotos del inoblidable concert del dia 10 de Setembre a la Plaça de la Catedral de Vic , com a cloenda de La Marxa dels Vigatans, els cantadors som en Xavier, de Tarragona ( a peu dret ) i jo mateix, Joan Usart de Manlleu

dijous, 2 de setembre del 2010

MARXA DELS VIGATANS - 2010


Marxa del Vigatans 2010 ( Vic )
La Marxa dels Vigatans comptarà aquest any amb tres noves columnes; una del Voltreganès, una del Lluçanès i una del Cabrerès. També hi prendrà part una columna de fora d’Osona provinent de Vilanova del Vallès sota el nom de General Baptista Basset. També s’està a l’espera de confirmar-ne una altra provinent de Sant Hilari Sacalm. En aquesta edició l’homenatjat serà el manlleuenc Xavier Valls, com a persona nouvinguda Ana Altamirano del Perú i a nivell infantil Aïda Prat de santa Eulàlia de Riuprimer. L’estructura de l’acte serà el mateix que en passades edicions. Les columnes es trobaran el 10 de setembre a la bassa dels hermanos on hi haurà l’encesa de torxes i es desplaçaran fins a la plaça de la Catedral. El concert aquest any anirà a càrrec del Manlleuenc, Joan Usart i del Tarragoní , Xavier