divendres, 12 de juny del 2009

Fi de temporada

S'ha acabat la temporada a l'escola de Hoquei del Club Patí Manlleu , han passat 10 mesos , des de que varen arribar les nenes i els nens que volien aprendre a patinar , els primers dies no s'aguantaven drets i de mica en mica han aconseguit un bon nivell de patinatge .Felicitar-nos a tots plegats perquè ens ho em passat molt bé , tant els monitors com els alumnes.Fins la propera temporada.

dimecres, 10 de juny del 2009

RECORDANT EN XESCO BOIX

El pioner de l’animació a Catalunya

El proper 21 de Juliol farà 25 anys que ens deixà en Xesco Boix, ja s'estan fent per tot el país molts actes de recordatori i de homenatge , mi vull sumar en aquest bloc , reproduint algunes coses que he llegit d'ell.
Xesco Boix i Masramon va ser el pioner de l’animació en aquest país. La seva feina és encara eina de treball per a mestres i educadors i el seu material continua vigent. Al llarg de la seva vida va gravar 35 discos i cassettes i publicar 10 llibres. A més, va fer més de 6.000 cantades en directe, majoritàriament per a la mainada. La seva feina va esdevenir una lluita pacífica, però lluita. L’arma va ser una guitarra, l’eina, les cançons i la voluntat, la de canviar tantes i tantes coses.

Xesco Boix: “...Em fa molta il·lusió poder cantar a la vostra escola...Jo he arribat a la conclusió de que els adults estan tocats del bolet...(rialles)...No tots sortosament. Els grans diuen mentides, no compleixen la paraula donada, estan gairebé ensopits, la imaginació no els funciona, es compliquen innecessàriament la vida...Ras i curt que estan tocats del bolet...(noves rialles)...Si us plau: no els imiteu pas!”

Mes informació a: http://www.xesco.cat/

dimarts, 2 de juny del 2009

MIYAGUI



El passat divendres dia 29 de Maig els Miyagui van presentar el seu nou disc 980/1030 al Centre Comunitari de Vic, ple de gom a gom , en un espectacle que va fusionar teatre, dansa i música.
Els que varem assistir al concert varem sortir amb la sensació que havíem gaudit de un concert extraordinari , a carrec de un grup que té una qualitat , molt per sobre de qualsevol altre formació i de una creativitat esplèndida.
Miyagui es un grup Osonenc format per ( a la segona foto d'esquerra a dreta ) JORDI TORRENTS "TURRE"- bateria , JORDI CASADESÚS - guitarra, GUILLEM COSTA - baix, GUILLEM SOLER - teclat, i ROGER USART - veu
El nou disc de Miyagui està disponible de manera gratuïta a la seva pàgina web :
Aquesta serà l'única manera d'escoltar el disc ja que no sortirà en edició física en CD ni a les botigues.